Infiaza un scriitor!

Dupa cum deja stiti (din postarea anterioara), scriitorul Radu Aldulescu este nevoit sa isi paraseasca rezidenta pe care i-o pusese la dispozitie USR-Bucuresti. Cum el nu are bani, dar are talentul de a scrie carti bune, ma gandesc ca macar un bucurestean ii va aprecia talentul si va dori sa il poata lua acasa.

Radu Aldulescu e un om modest, nu are nevoie de confort, ci doar de un pat unde sa se poata intoarce peste noapte. Cine are un astfel de pat se va putea bucura de cartile scriitorului, precum si de o buna companie, temporar, pana cand situatia financiara a scriitorului se va ameliora.

PS:
Ca sa nu para lipsit de normalitate gestul pe care il astept de la un bucurestean, o sa spun ca la Sassari, in Sardinia, peste doar cateva zile va incepe un festival de poezie – intrucat organizatorii nu au mai avut bani pentru cazarea unora dintre invitati, au pornit campania „infiaza un scriitor”, asa incat toti cei care au dorit sa participe la festival vor avea si unde sa doarma. Nu e vorba de rezidente literare, ci doar de mobilizarea celor ce iubesc poezia spre a lua in casa nu doar un poem, ci si pe autorul acestuia. E adevarat, pentru doar cateva zile. Insa Bucuresti e un oras mult mai mare, iar in situatia de a fi „infiat” se afla doar Radu Aldulescu.

Later Edit:

am aflat ca va exista o actiune similara a unor scriitori contemporani care vor solicita ajutor institutional. O sa dau link la aceasta initiativa de indata ce ea va aparea postata undeva, mai ales ca va fi vorba despre o scrisoare pe care o vor putea semna si alti scriitori, daca vor dori. Prozatorul roman are doar un numar de telefon la care poate fi contactat si probabil ca inca nici nu este la curent cu solutiile care se cauta pentru el in acest moment, cautari de solutii care vin insa, toate, din apreciere. Institutional sau privat, situatia scriitorului Radu Aldulescu ar fi fain sa nu ne lase indiferenti…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: