lumea bizar devorată

căci Ofelia Prodan aduce printre noi nişte naraţiuni stranii şi crude, cu personaje infraumane, de o intensitate hipnotică, după cum remarcă Paul Cernat pe copertă. „dispariţia” e camuflată de poveste, mai ales prin prozopoemele teribile şi trăznite din prima secţiune a cărţii, dar şi prin Savelciuc, un biet mutant al durerii, prin Răpan („noul Mesia”) sau teratologic-vizionara Maşa, căci, aşa cum ne spune abia şoptit Ioan Es Pop, Maşa (Maya) cea cu stomacul fără fund are toate şansele să ne fi înghiţit deja fără ca noi să fi băgat încă de seamă, adică fără să fi observat, înainte de-a ajunge la sfârşitul cărţii, că pe fila ei de început scria: “În trei zile lumea va fi devorată”.


în trei zile lumea va fi devorată, ed. Paralela 45, 2010, preţ: 9 Lei

cartea nu se găseşte încă în librării, dar poate fi procurată de aici (cu reducere) şi mai ales de aici (fără taxe poştale si cu 25% reducere).

o mai puteţi zări, cu coada ochiului, alături de Ion Mureşan (care o prezintă spontan la o dublă lansare de carte, împreună cu “Aerostate plângând”, a lui Traian T. Coşovei), via Murivale, şi alături de Cosmin Perţa, via White Noise.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: