nu-i o purusha oarecare

Ofelia Prodan & Mircea Tiberian vă aşteaptă vineri, 9 aprilie 2010, ora 18:00, în cafeneaua „la Muzeu” (b-dul Dacia nr. 12, Bucureşti), în cadrul „Serilor de literatură şi muzică”, organizate de Muzeul Naţional al Literaturii Române.

În cadrul Serilor de literatură şi muzică în ultimul timp au mai citit: Ioan Es. Pop, Lucian Vasilescu, Dan Coman, Teodor Dună, Cosmin Perţa, Ion Zubaşcu, Paul Vinicius, Adrian Suciu, ş.a. Intrarea este liberă.

Later edit:
Muzică: Maria Gheorghiu
Amfitrion: Traian T. Coşovei

Reclame

2 răspunsuri to “nu-i o purusha oarecare”

  1. viosavu Says:

    Cum a fost?!!!! Mi-ar fi palcut sa fiu si eu prezenta, daca eram prin Bucuresti, nu ratam ocazia de a asculta o purusha, si nu una „oarecare”. Sunt sigura ca a fost frumos, asa ca astept detalii.

  2. daniel Says:

    a fost chiar peste ce ma asteptam. in prima parte Ofelia a fost cea pe care o mai vazusem din public, dar in partea a doua am avut parte de un recital cu adevarat, confirmand ce scrie pe afis 🙂

    despre Maria Gheorghiu cred ca stie toata lumea cat de frumos canta, iar moderator a fost, in mare forma (a citit superb unul din poeme, cu acordul autoarei), Traian Cosovei.

    poti sa vezi in seara aceasta, dar numai cateva secvente de la inceput, pe TVR Cultural, undeva intre 19:00-19:45 (in cadrul Jurnalului cultural).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: